USPEŠEN SKOK V NOVO LETO

USPEŠEN SKOK V NOVO LETO

5. 1. 2019

Za uvod v leto 2019 sta se dve braslovški selekciji udeležili mednarodnih turnirjev.

Mini deklice so se z dvema ekipama udeležile mednarodnega turnirja, ki ga že več let organizira šempetrski odbojkarski klub.

Za marsikatero igralko druge mini ekipe so se danes začele prve resne tekme in bodo dragocena izkušnja za nadaljevanje sezone, ki se bo zanje pričela konec januarja.

Od prve ekipe, ki je tekmovala v Grižah, pa se je pričakovalo mnogo več. Naše minike so svojim nasprotnicam pokazale, da bodo trd oreh, saj so se z dobrimi igrami prebile vse do finala, kjer pa so jih ustavile mini Formiske. V polfinalu so bile Braslovčanke z 2:0 zanesljivo boljše od ekipe Vitala, minike Formisa pa so bile danes očitno še premočne. Kljub vsemu vse čestitke za odlično drugo mesto.

Braslovške mladinke so danes odpotovale v Ljubljano, kjer se tudi letos udeležujejo mednarodnega turnirja, ki ga organizira Volleyball Ljubljana. Uvodno tekmo v skupini so odigrale z mladinkami iz Varaždina in zanesljivo zmagale z 2:0. V drugi tekmi so bile njihove nasprotnice igralke ŽOK Šentvid. Sicer z manjšimi nihanji v igri so tudi to tekmo dobile z 2:1. V zadnji tekmi pa so se pomerile še z ekipo iz Čačka. Ko so v prvem setu že vodile s 23:19 in bi set morale samo pripeljati do konca, je tekmicam uspel preobrat. Braslovčankam ni uspelo priigrati nobene točke več in so set izgubile s 25:23. V drugem in tretjem setu so naša dekleta zaigrala veliko bolj zbrano in so zmagala s 25:11 in s 15:8.

S tremi zmagami se jim je uspelo uvrstiti v jutrišnji polfinale.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.