KONEC TEKMOVANJ ZA LETOŠNJE LETO

KONEC TEKMOVANJ ZA LETOŠNJE LETO

16. 12. 2018

Z današnjim turnirjem starejših deklic so braslovške ekipe zaključile s tekmovanji v letošnjem letu.

Z rezultati smo lahko ponovno zelo zadovoljni. Obe ekipi male odbojke, Braslovče I in Braslovče II, brez poraza vodita po prvem delu tekmovanja. Zadnji, četrti krog, bosta obe ekipi odigrali po novem letu. Računamo, da se bo, poleg prve, tudi druga ekipa uvrstila v nadaljnje tekmovanje.

Starejše deklice so brez poraza osvojile prvo mesto v kvalifikacijski skupini A in bodo tekmovanje nadaljevala v A ligi. Glede na dosedanje rezultate in dobro igro, ki so jo prikazala dekleta, se nadejamo visoke uvrstitve tudi ob koncu sezone.

Malo presenečenje so pripravile kadetinje Braslovče II, ki so se z drugim mestom v skupini F uspele uvrstiti v A ligo, kjer se bodo v nadaljevanju srečale tudi z ekipo Braslovče I, ki je pričakovano, brez težav, osvojila prvo mesto v skupini D. Kadetinje tako v kadetski, kakor tudi v članski kategoriji, kažejo zelo dobro formo, zato tudi njih pričakujemo visoko ob koncu sezone.

Mladinke so kljub odlični predstavi v četrtfinalu morale žal zaključiti s tekmovanjem in jih ne bomo videli v januarskem polfinalu.

Članice so z osmimi zmagami zanesljivo na vrhu lestvice 2 DOL vzhod. Želimo si, da bi se sezona nadaljevala brez poškodb in da se bodo dekleta ob koncu sezone lahko veselila uvrstitve v 1B ligo, kamor po prikazani igri zagotovo tudi sodijo.

Seveda pa naša dekleta ne bodo počivala. Z veseljem lahko povemo, da imamo v Braslovčah tri reprezentantke, ki se bodo udeležile tekmovanj ob koncu leta oziroma v začetku prihodnjega. Selektorica Živa Cof je za tekmovanje MEVZA v reprezentanco do 16 let izbrala Nežo Bednjanič in Brino Kodrun. Selektor Boris Klokočovnik pa v reprezentanco do 17 let Marušo Fužir. Vsem trem iskreno čestitamo in jim želimo dobro igro.

V okviru priprav na drugi del sezone pa se bo članska ekipa udeležila ponovoletnega turnirja, ki se bo odvijal prvi vikend novega leta v Ljubljani.

Vsem igralkam in trenerjem čestitke za dosežene rezultate ob “prvem polčasu” in veliko uspeha tudi v drugem.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.