PET ZMAG IN EN PORAZ ČLANIC

PET ZMAG IN EN PORAZ ČLANIC

31. 10. 2021

Braslovške članice so v 1B ligi odigrale šest tekem in zabeležile pet zmag in en poraz.

V prvem krogu so Braslovčanke gladko s 3:0 premagale Ljutomerčanke. V drugem so z istim rezultatom v gosteh premagale ekipo Turbine, v tretjem pa so gostjam iz Puconcev sicer oddale niz in zmagale s 3:1. Po domači zmagi proti Vitalu s 3:0 je sledil edini poraz v Hočah preteklo soboto, kjer so bile Braslovčanke brez možnosti proti razigrani domači ekipi Formisa.

Včeraj pa so Braslovčanke v lokalnem derbiju gostile Mozirjanke. Po dobri igri in gladko dobljenih prvih dveh nizih s 25:17 in 25:18 je sledil padec v igri, kar so gostje izkoristile in si po dveh dobljenih nizih in izenačenju na 2:2 priborile odločilni peti niz.

Peti niz so Braslovčanke začele nekoliko bolje in gostjam niso dopustile, da bi si priigrale kakšno prednost. Po izenačenju na 4:4 pa so naša dekleta le uspela strniti vrste in so si z nekaj uspešnimi napadi in obrambami uspele priigrati pet točk prednosti. Prednost jim je potem uspelo ohraniti do konca. Peti niz se je končal z rezultatom 15:9.

Potem, ko je ekipa Formisa doživela nepričakovan poraz v Rušah, so se Braslovčanke z zmago proti Mozirju uspele utrditi na drugem mestu lestvice 1B in za Formisom zaostajajo le eno točko.

V naslednjem krogu Braslovčanke odhajajo na gostovanje k drugi ekipi Calcit Volley.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.