KADETINJE IN MALA ODBOJKA V NASLEDNJI KROG TEKMOVANJA

KADETINJE IN MALA ODBOJKA V NASLEDNJI KROG TEKMOVANJA

30. 5. 2021

Po mladinkah in mali odbojki sta včeraj s tekmovanjem začeli tudi obe ekipi kadetinj. Vse tri ekipe, ki so igrale ta konec tedna, pa so se brez težav uvrstile v nadaljnje tekmovanje.

Prva ekipa kadetinj je včeraj gostovala v Lenartu in po pričakovanjih prepričljivo zmagala obe tekmi z 2:0. Druga ekipa kadetinj, ki jo sestavljajo starejše deklice, pa so v domači dvorani gostile ekipe ŽOK Maribor, Prevalje in OD Krim III. Po zmagi z 2:0 z ŽOK Maribor, so Braslovčanke v tekmi zmagovalcev z 2:0 premagale še Prevaljčanke in se kot prve uvrstile v nedeljski drugi krog.

V soboto popoldne pa so v Zreče odpotovale deklice male odbojke, ki so sicer doživele en poraz, kar pa je vseeno zadostovalo za uvrstitev v tretji krog. Na prvi tekmi so z 2:1 premagale domačinke iz Zreč. V drugi tekmi so z 2:0 premagale Prebold, v tretji tekmi pa so z enakim rezultatom žal izgubile s Šempetrankami.

Danes so na parket ponovno stopile kadetinje. Kadetinje II so tokrat gostovale v Mariboru, prva ekipa pa je igrala v domači dvorani. Druga ekipa je v prvi tekmi z 2:0 premagala ekipo Korvolley Mislinja, v tekmi zmagovalcev pa je z enakim rezultatom izgubila proti favoriziranim Mariborčankam. V tekmi za drugo mesto pa so bile ponovno boljše od Korošic in so se tako kot druge uvrstile v tretji krog. Prva ekipa kadetinj ponovno ni imela težkega dela, saj je zanesljivo z 2:0 premagala ekipi SIP Šempeter in Slovensko Bistrico.

Prvenstvo kadetinj in male odbojke se bo nadaljevalo prihodnjo soboto. Lokacija tekem še ni znana, pričakujemo pa zanimive obračune pri kadetinjah, kjer se bodo najverjetneje pomerile ekipe NKBM Maribor, Slovenske Bistrice ter obe ekipi Braslovč.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.