VELIK USPEH MLADINK

VELIK USPEH MLADINK

22. 5. 2021

Potem, ko so mladinke zaradi novih pravil v sezono startale številčno zelo oslabljene in potem, ko je ekipa zaradi bolezni dva turnirja odigrala le s šestimi igralkami, je dekletom uspel res velik uspeh.

Danes so se na finalnem turnirju osmerice v Novi Gorici v prvi tekmi pomerile z ekipo Vitala. Prvi del prvega seta je bil rezultat bolj kot ne izenačen, bo koncu pa so si igralke Vitala priigrale tri točke prednosti, ki so jo uspele ohraniti do konca.

Tudi drugi set se je začel izenačeno do devete točke, ko so Braslovčanke prevzele pobudo in povedle s 14:9. Z zanesljivo igro so prednost ohranjale vse do konca seta in zmagale s 25:19.

Naše mladinke so dobro začele tudi tretji, odločilni set in povedle z 2:0. Ljubljančanke so sicer izenačile na tretji točki nato pa so pobudo ponovno prevzele Braslovčanke, ki so uspele vseskozi ohranjati točko ali dve prednosti. Pri 13. točki sta nasprotnicam uspela dva učinkovita napada po katerih so izid znižale na 13:12. Braslovčankam je v finišu ostalo dovolj zbranosti, da so po treh zaporednih točkami zmagale še tretji set s 15:12 in se z 2:1 v setih uvrstile v jutrišnji finale, kjer jih čaka zmagovalec tekme SIP Šempeter Calcit volley.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.