USPEŠEN ZAČETEK SEZONE PRI MLADINKAH

USPEŠEN ZAČETEK SEZONE PRI MLADINKAH

Mladinska ekipa je pred velikonočnimi prazniki odigrala svoj prvi turnir. V Šempetru je se pomerila z ekipama Prevalje in ŽOK Šoštanj.Zaradi novih pravil, po katerih lahko vsaka igralka igra le v dveh kategorijah, je po vrnitvi nekaterih igralk v matični klub ŽOK Šoštanj, mladinska ekipa v letošnji sezoni številčno precej okrnjena. To našim dekletom nikakor ni vzelo motivacije, kar so dokazala na prvih dveh tekmah z dvema zmagama.

V prvi tekmi so z 2:0 premagale ekipo Prevalj, ki se sooča s podobnimi težavami, kar se tiče sestave ekipe mladink. Prvi set Braslovčanke sicer niso začele prepričljivo saj si nikakor niso mogle priigrati prednosti. Ekipi sta bili pri rezultatu 22:22 še zadnjič poravnani, potem pa je Braslovčankam uspelo dobiti tri točke zapored in dobiti prvi set s 25:22. V drugem setu so Braslovčanke prevzele pobudo že na začetku seta in so nasprotnicam prepustile vsega 13 točk.

V drugi tekmi so bila naša dekleta premočna tudi za igralke ŽOK Šoštanj. Z rezultatom 25:12 in 25:8 so si priigrale še drugo zmago in so s štirimi točkami trenutno tretje na lestvici prve lige vzhod.

Prihodnjo nedeljo naše mladinke potujejo v Hoče, kjer bodo igrale z vedno neugodno ekipo Formisa in ekipo Turbine.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.