PO PORAZU S CALCITOM ZMAGA PROTI ŽOK TRIGLAV KRANJ

PO PORAZU S CALCITOM ZMAGA PROTI ŽOK TRIGLAV KRANJ

Potem, ko so Braslovčanke v sredini zaostali tekmi izgubile proti drugi ekipi Calcit volley z 1:3, so bile danes premočne za gostje z Gorenjske in si priigrale nove tri točke.

Na sredini tekmi je našim dekletom žal zmanjkalo malo zbranosti in športne sreče, da bi proti Kamničankam osvojile vsaj točko. Danes pa je bila slika popolnoma drugačna. V goste je prišla, glede na lansko sezono, precej spremenjena ekipa ŽOK Triglav iz Kranja.

Začetek prvega seta je bil precej izenačen, potem pa so si gostje po nekaj napakah domačink priigrale štiri točke prednosti. Pri rezultatu 8:12 so Braslovčanke z nekaj dobrimi servisi prisilile nasprotnice k napakam in so uspele rezultat najprej izenačiti in potem še povesti. Prednost so naša dekleta ohranila do konca seta in zmagala s 25:11.

Začetek drugega seta je bil nekaj točk izenačen, potem pa so pobudo na igrišču prevzele Braslovčanke in povedle s 7:4. Naša dekleta so v nadaljevanju seta prednost samo še povečale in zmagale s 25:15.

Tretji set so nekoliko bolje začele gostje in povedle z 2:4. Potem pa je ponovno sledila serija dobrih začetni udarcev domačink, ki so povedle z 8:6 in nato nadaljevale z dobro igro vse do konca seta, ki se je končal s 25:14 v korist naših deklet.

Braslovčanke so s tremi zmagami in dvema porazoma z osmimi točkami trenutno na četrtem mestu. Že v torek v Braslovče prihaja ekipa iz Puconcev. Tekmo si boste lahko ogledali na FB ŽOK Braslovče. Vabljeni k ogledu!

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.