PORAZ PROTI FORMISU

PORAZ PROTI FORMISU

Minulo soboto so Braslovčanke gostovale v Hočah pri tamkajšnji ekipi Formis in doživele prvi poraz z 1:3.

Že v prvem setu so domačinke začele bolj zbrane in so si hitro priigrale nekaj točk prednosti. Braslovčankam je sicer uspelo po nekaj uspešnih napadih rezultat izenačiti, vendar so se Formiske z močnimi servisi, učinkovitim napadi in dobro obrambo hitro odlepile in prvi set dobile s 15:25.

V drugem setu so naša dekleta odigrala veliko bolje in so po izenačenem začetku pri rezultatu 11:11 prevzele pobudo na igrišču in si priigrala nekaj točk prednosti. Prednost so potem Braslovčanke ohranile vse do konca seta. Po zmagi s 25:19 je bil rezultat izenačen na 1:1.

V tretjem setu je bilo žal stanje na igrišče podobno, kot v prvem. Formiske so z natančnimi servisi povzročale velike težave našim sprejemalkam. Napake na sprejemu in posledično slabše organiziran in neučinkovit napad so Braslovčankam prinesle poraz z 10:25. Tudi v četrtem setu so domačinke še naprej močno in natančno servirale. Braslovčanke so sicer uspele odigrati nekoliko bolje, vendar kaj več kot 20 točk jim ni uspelo doseči. Dekleta iz Formisa so se tako zasluženo veselila nove zmage, Braslovčanke pa so doživele prvi poraz.

Že v sredo bodo naša dekleta imela priložnost pokazati, da so imela v soboto le slab dan, saj v goste prihajajo igralke druge ekipe Calcit volley. Kamničanke so, enako kot Hočanke, v tej sezoni še neporažene. Tekma se bo začela ob 19. uri. Ljubitelji odbojke pa jo boste lahko spremljali na FB ŽOK Braslovče.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.