BRASLOVČANKE V PRIPRAVAH NA DRUGI DEL SEZONE

BRASLOVČANKE V PRIPRAVAH NA DRUGI DEL SEZONE

Pred začetkom drugega dela sezone naša dekleta ne počivajo. Članice so v domači dvorani odigrale močan pripravljalni turnir, starejše deklice pa so se odpravile v Ljubljano na tradicionalni ponovoletni mednarodni turnir s katerega so se naša dekleta lani vrnila kot zmagovalke.

V Braslovčah so se danes dopoldne na pripravljalnem turnirju zbrale štiri ekipe od tega dve, ki igrata v 1B ligi: Braslovče, Šentvid Vital, Calcit volley II in Weiler volley Zreče.

Trenerji so se odločili za sistem igre treh setov, vsaka ekipa z vsako. V prvi tekmi so Braslovčanke z borbeno in učinkovito igro v treh setih premagale Kamničanke. Seti so se končali z rezultati: 25:22, 25:20 in  25:20. V drugi tekmi so naša dekleta oddala en set proti Zrečankam, ki so na turnir prišle v zelo okrnjeni postavi. Po zmagah s 25:20 in 25:19 so v tretjem setu Braslovčanke malo popustile in izgubile z 19:25. V zadnji tekmi pa so brez težav premagale še ekipo Šentvid Vital, ki jo letos vodi Jaroš Štekl, s 25:16, 25:17 in 25:16.

Dobra igra naših deklet je dober obet za nadaljevanje sezone, ki se bo nadaljevala v soboto, 25. januarja, ko bodo naša dekleta v domači dvorani gostila ekipo Korvolley Mislinja.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.