KONEC KVALIFIKACIJ ZA MALO ODBOJKO IN STAREJŠE DEKLICE

KONEC KVALIFIKACIJ ZA MALO ODBOJKO IN STAREJŠE DEKLICE

22. 12. 2019

Pretekli konec tedna so zadnji krog kvalifikacij za A ligo odigrale deklice male odbojke, včeraj pa se je v dodatnih kvalifikacijah za A ligo borila še druga ekipa starejših deklic.

Prva ekipa male odbojke je na turnirju v Mislinji brez težav premagala ekipo Korvolley Mislinja z 2:0 in z enakim rezultatom še drugo ekipo Formisa. Druga braslovška ekipa, ki jo sestavljajo minike, pa je na turnirju v Mozirju dvakrat izgubila. Najprej z domačinkami z 0:2 in nato še s prvo ekipo Formisa prav tako z 0:2.

Braslovče I bodo ligo nadaljevale v skupini A ligi – vzhod A, kamor so se uvrstile še ekipe SIP Šempeter, Weiler Wolley Zreče, Korvolley Mislinja, Celje in Prevalje I. Braslovče II pa bodo tekmovanje nadaljevale v B ligi – vzhod B.

Druga ekipa starejših deklic pa je včeraj v Prevaljah zelo uspešno igrala na turnirju za preostalo mesto, ki je še vodilo v A ligo. V prvi tekmi so z 2:1 premagale Šempetranke, v drugi pa so bile z 1:2 žal slabše od ekipe Bistrica I. Braslovče II bodo tekmovanje nadaljevale v 2. ligi – vzhod B.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.