ZA UVOD V SEZONO ZMAGI ČLANIC IN POLOVIČEN USPEH KADETINJ

ZA UVOD V SEZONO ZMAGI ČLANIC IN POLOVIČEN USPEH KADETINJ

19. 10. 2019

Članice so danes v domači dvorani odigrale drugi krog druge lige vzhod, v katerem so gladko premagale večne tekmice Šempetranke.

Po zmagi pretekli vikend v Mislinji s 3:0, so naša dekleta v domači dvorani gostile drugo ekipo Šempetra. Gostje v letošnji sezoni drugoligaško tekmovanje igrajo v precej spremenjeni postavi. Šempetranke brez Božičeve, Rituperjeve in Črnilove niso niti v enem trenutku mogle parirati razigranim domačinkam.

Že v prvem setu je bilo jasno, da bodo naša dekleta brez težav osvojila nove točke. Zanesljivi začetni udarci, dobra igra v obrambi in učinkoviti napadi so botrovali temu, da so gostje so osvojile vsega sedem točk. Razmerje moči na igrišču se tudi v drugem in tretjem setu ni spremenilo. Končni rezultat 25:7, 25:5 in 25:10 kaže, da so bile danes Braslovčanke premočan nasprotnik.

V prihodnjem krogu v goste prihaja ekipa Svolley iz Vuzenice.

Pretekli vikend sta prvi turnir v okviru kvalifikacij za prvo ligo odigrali obe kadetski ekipi. Prva ekipa je doma gostila ekipi ŽOK Puconci in ŽOK Ljutomer. Brez težav so naša dekleta dvakrat zmagala. Obe tekmi sta se končali z rezultatom 2:0.

Druga ekipa kadetinj pa je na prvem turnirju zabeležila dva poraza. Naslednji krog kvalifikacij se igra v mesecu novembru.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.