KADETINJE PONOVNO POLOVIČNO USPEŠNE

KADETINJE PONOVNO POLOVIČNO USPEŠNE

31. 3. 2019

Na zadnjem domačem kadetskem turnirju smo videli tri dvoboje.

V prvi tekmi so se gostiteljice Braslovče II pomerile s Korošicami Korvolley_Kostman. V prvem setu so Braslovčanke večino seta zaostajale in izgubile s 25:22. V drugem setu je bila situacija na igrišču popolnoma drugačna. Braslovčanke so zaigrale zelo dobro in zmagale s 25:17. Sledil je tretji, odločilni set, v katerem so gostje iz Slovenj Gradca začele nekoliko bolje in prednosti skozi ves set niso več izpustile iz rok. Tretji set se je končal z 9:15 v korist gostij.

V drugi tekmi so na parket stopile kadetinje iz prve ekipe, njihove nasprotnice pa so bile ponovno kadetinje Korvolley_Kostmann. Braslovčankam igra nikakor ni stekla. Večji del seta so celo zaostajale in ko je že kazalo, da se lahko zgodi, da bodo morale oddati svoj prvi set v A ligi, se jim je ob zaključku le uspelo zbrati in rezultat najprej izenačiti ter nato z minimalno razliko 25:23 tudi zmagati. V drugem setu so Braslovčanke odigrale tako kot znajo in brez težav zmagale s 25:13.

V tretji tekmi smo videli domač dvoboj. Kadetinje Braslovče I so bile skozi celo tekmo boljše nasprotnice in so zanesljivo zmagale s 25:11 in 25:12. Kljub vsemu smo tudi na strani druge ekipe kadetinj videli veliko lepih potez in če vemo, da bo glavnina te ekipe prihodnjo sezono igrala še starejše deklice, smo lahko zelo zadovoljni z njihovimi predstavami v letošnji A ligi.

Kadetinje I so tako brez poraza in brez izgubljenega seta zaključile tekmovanje v skupini vzhod A. Kadetinje II pa čez dva tedna čaka še gostovanje na Prevaljah in še drugi obračun s Korvolley_Kostmann in SIP Šempeter.

Na fotografiji “velike” in “male kadetinje”

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.