REPREZENTANCA KOROŠKE REGIJE S CELJSKO REGIJO DRUGA

REPREZENTANCA KOROŠKE REGIJE S CELJSKO REGIJO DRUGA

28. 2. 2019

V Kranju je v ponedeljek in torek potekal turnir regijskih reprezentanc.

Trenerji Zvone Zbičajnik ter Beno in Mojca Božič so, poleg ostalih, v reprezentaco koroške regije s celjsko regijo, poklicali tudi šest Braslovčank: Živo Šalej, Zojo Kalar, Laro Jelen, Rimo Posedel, Manco Oštir in Tajo Ferlež.

Prvi dan je koroško – celjska selekcija zanesljivo premagala primorsko regijo z 2:0. Po tesnem porazu z 2:1 z ljubljansko regijo, so naša dekleta zasedla drugo mesto v skupini, kar jim je v polfinalu prineslo obračun z mariborsko – pomursko regijo.

V torek so bili na sporedu zaključni obračuni. V polfinalu je bila koroško – celjska naveza z 2:1 boljša od mariborsko – pomurske, kar je v finalu prineslo ponovitev predtekmovalnega dvoboja z ljubljansko regijo.

Žal našim dekletom v finalu ni šlo vse po načrtih. Statistika je pokazala, da so bile Ljubljančanke boljše na sprejemu in da so v igri naredile manj lastnih napak, naša dekleta pa se nikakor niso mogla razigrati. Poraz z 2:0 je bil zato neizbežen.

Po dveh zaporednih osvojenih naslovih koroško – celjske reprezentance v letih 2017 in 2018, v tretje žal ni šlo. Kljub vsemu pa so dekleta dokazala, da se na celjskem in še posebej v Braslovčah zadnja leta igra zelo dobra odbojka.

Igralkam in trenerju Zvonetu čestitke za osvojeno drugo mesto!

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.