OBE EKIPI MALE ODBOJKE V ZAKLJUČNI DEL TEKMOVANJA

OBE EKIPI MALE ODBOJKE V ZAKLJUČNI DEL TEKMOVANJA

19. 2 . 2019

V soboto, 16. februarja, se je v Mozirju odvijal še drugi turnir finala celjsko – savinjskega območja v mali odbojki.

Za deklice prve ekipe je bil turnir zgolj še formalnost, saj so si brez poraza že pred časom zagotovile prvo mesto v skupini in napredovanje. Deklice ekipe Braslovče II pa so, po zadnjem nepričakovanem porazu proti KLS Ljubno z 2:1, potrebovale vsaj set.

V prvi tekmi smo bili priče domačemu obračunu. Braslovče I proti Braslovče II. V prvem setu so, malce presenetljivo, bolje začele deklice druge ekipe, saj so do polovice seta celo vodile. Potem pa je prva ekipa stvari vzela v svoje roke in set zmagala s 25:19. V drugem setu je bila prva ekipa boljša s 25:6.

V drugi tekmi se je prva ekipa pomerila z Mozirjankami in pričakovano zmagala z 2:0. Druga ekipa pa se je še v drugo pomerila z ekipo KLS Ljubno. Po porazu pred enim tednom so si Braslovčanke želele pokazati, da je bil njihov poraz nepričakovan in da so sposobne prikazati bistveno boljšo igro. Zmaga naši deklic tokrat niti v enem trenutku ni bila vprašljiva. Zmaga z 2:0 je tudi braslovško drugo ekipo pripeljala v zaključni del tekmovanja, ki se bo s sistemom na izpadanje nadaljevalo v mesecu marcu.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.