ZMAGA ČLANIC IN POLOVIČEN USPEH MALE ODBOJKE

ZMAGA ČLANIC IN POLOVIČEN USPEH MALE ODBOJKE

9. 2. 2019

Dopoldne sta se obe ekipi male odbojke odpravili na turnir na Ljubno, kjer je bil na sporedu prvi od dveh finalnih turnirjev celjsko – savinjskega območja.

Prva ekipa Braslovč je, po pričakovanjih, brez težav dvakrat zmagala. V svoji prvi tekmi so premagale najprej svoje soigralke iz ekipe Braslovče II z 2:0, v drugi tekmi pa še ekipo Mozirje prav tako z 2:0.

Ekipi Braslovče II ni šlo tako dobro. V prvi tekmi so malo nesrečno, in morda tudi nepričakovano, izgubile z domačinkami z Ljubnega z 2:1. V drugi tekmi pa še, kot je bilo že omenjeno, še z ekipo Braslovče I.

Braslovče I še naprej zanesljivo vodijo v svoji skupini, Braslovče II pa so, kljub današnjima dvema porazoma, še naprej na drugem mestu. Drugi finalni turnir bo prihodnjo soboto v Mozirju. Braslovče I so ne glede na izid teh tekem že osvojile prvo mesto v skupini, Braslovče II, pa bi za zanesljivo napredovanje v nadaljnji krog tekmovanja potrebovale zmago proti Ljubenkam.

Članice so se v 12. krogu 2 DOL odpravile na gostovanje v Vuzenico k tamkajšnji ekipi SVolley, ki je trenutno predzadnja na lestvici. Po pričakovanjih so naša dekleta brez težav zmagala s 3:0. Rezultat v setih: 25:12, 25:16 in 25:11.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.