ČLANICE BREZ TEŽAV S ŠEMPETRANKAMI

ČLANICE BREZ TEŽAV S ŠEMPETRANKAMI

2. 2. 2019

Pred lepim številom ljubiteljev odbojke smo danes videli obračun prvo in drugo uvrščenih ekip 2 DOL vzhod.

Naša dekleta so v tekmo vstopila zelo motivirana in odločena doseči novo zmago. V prvem setu so s pritiskom na začetnem udarcu gostjam povzročale veliko težav in jim preprečevale, da bi v napadu izkoriščale svojo prednost, igro preko obeh centralnih blokerk. Precej zlahka so Braslovčanke prvi set dobile z rezultatom 25:14. V drugem setu so gostje po dveh uspešnih servisih povedle z 2:0. To pa je bila tudi največja prednost, ki so jo Šempetranke dosegle. Naša dekleta so namreč hitro ujela ritem iz prvega seta in drugega prav tako zanesljivo dobile z istim rezultatom 25:14.

Sledil je tretji set. Na gostovanju v Šempetru je bil prav tretji set tisti, v katerem so Braslovčanke precej padle v igri. Tudi tokrat je nekaj časa kazalo, da se bo zgodba iz Šempetra ponovila. Gostje so začele veliko bolj motivirano. Uspešnejše so bile pri začetnih udarcih, kar jim je pomagalo, da so precej napadov zaključile preko centralnih blokerk. Polovico seta so naša dekleta lovila malenkostno prednost gostij, potem pa so na 18. točki prestavile v višjo prestavo in po nekaj uspešnih servisih in obrambah uspele rezultat preobrniti v svojo korist in zmagati s 25:21.

Po tej zmagi so se Braslovčanke, ki so še edine brez poraza, utrdile na vrhu lestvice 2 DOL vzhod. 7 točk prednosti pred ekipo SIP Šempeter II jim omogoča mirno nadaljevanje sezone in jih vodi v kvalifikacije in boj za uvrstitev v 1B ligo.

Čestitke dekletom za odlično igro in hvala vsem navijačem, ki so jih prišli spodbujat k novi zmagi.

Jutri s tekmovanjem v A ligi nadaljujejo kadetinje. V Slovenj Gradcu bomo, po tekmi s Korvolley Kostman, videli ponovitev današnjega dvoboja Braslovče I : SIP Šempeter. Obema našima ekipama želimo dobro igro in navijamo za nove štiri zmage.

 

 

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.