ZMAGOVALNI VIKEND ZA ČLANICE IN STAREJČE DEKLICE

ZMAGOVALNI VIKEND ZA ČLANICE IN STAREJČE DEKLICE

11. 11. 2018

Članice so včeraj v 4. krogu v braslovški dvorani gostile ekipo Korvolley iz Slovenj Gradca.

Po tako dobrih predstavah, ki smo jih videli minuli vikend v mladinski konkurenci, je bilo pričakovati novo gladko zmago. Prav nasprotno pa so naša dekleta prvi set začela precej rezervirano in nezanesljivo. Gostje so vseskozi nekako uspevale zaključevati napade, pri domačinkah pa je bilo vse preveč napak in nikakor niso uspele izenačiti rezultata. Prvi set se je končal s 25:21 v korist Korošic.

Do polovice drugega seta je bila situacija na igrišču podobna, kot v prvem. Šele na polovici so naša dekleta po nekaj zaporednih uspešnih servisih uspele rezultat najprej izenačiti in nato še za nekaj točk povesti. Kljub temu pa to še ni prineslo odločitve. Braslovčanke si nikakor niso uspele priigrati večje prednosti, vseeno pa so vzdržale in drugi set zmagale z minimalno razliko s 25:23.

V tretjem setu so Braslovčanke le uspele zaigrati tako, kot znajo. Set so zmagale s 25:14. Ko je že kazalo, da so se stvari končno postavile na svoje mesto, je spet sledil rahel padec v igri in Braslovčanke so v začetku četrtega seta zaostajale že za tri točke. Podobno, kot v drugem setu, je tudi v četrtem po nekaj dobrih servisih domača ekipa najprej ujela gostje in si pridobila nekaj točk prednosti. To prednost so naša dekleta obdržala do konca in tekmo dobile s 3:1.

Rezultat:

Braslovče : Korvolley    3:1   (21:25, 25:23, 25:14, 25:21)

 

Starejše deklice so svoj drugi turnir odigrale danes v Mozirju in brez težav dosegle dve zmagi.

V prvi tekmi so se pomerile z ekipo ŽOK Maribor in oddale v dveh setih vsega 9 točk. Prvi set so dobile s 25:5, drugega pa s 25:4.

V drugi tekmi so igrale še z domačo ekipo iz Mozirja. Tudi tokrat zmaga niti v enem trenutku ni bila ogrožena. Prvi set so Braslovčanke zmagale s 25:5, drugega pa s 25:9.

 

V soboto se je s finalnim turnirjem zaključila še mini liga žoga miga. Naše deklice so osvojile končno tretje mesto za ekipo fantov ŠD Braslovče, ki je zmagala in Formisa, ki je osvojila drugo mesto.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.