USPEŠNA SOBOTA

USPEŠNA SOBOTA

20. 10. 2018

Današnja sobota je bila uspešna za člansko ekipo in za naše mini odbojkarice v ligi žoga miga.

Že zjutraj so v drugem krogu lige žoga miga svoje znanje pokazale naše najmlajše, mini odbojkarice. V prvi tekmi so gladko premagale ekipo Prevalje z rezultatom 3:0. V drugi tekmi pa z rezultatom 2:1 še ekipo Kajuh Šoštanj.

 

Popoldne pa so svoje prvo srečanje v drugi ligi odigrale članice. Njihove nasprotnice so bile novinke v drugi ligi, ekipa ŽOK Murska Sobota. Braslovčanke so prvi set začele zelo dobro in ga brez težav tudi dobile z rezultatom 25:12.

V drugem setu se je zgodil nepričakovan padec v igri. Naše odbojkarice nikakor niso uspele zaključiti napadov, gostjam pa je uspevalo praktično vse. Tudi menjave, ki jih je opravil domači trener, niso prinesle preobrata. Drugi set se je končal z rezultatom 25:17 v korist Sobočank.

V tretjem setu sta bili ekipi kar nekaj časa izenačeni. Potem pa so se Braslovčanke končno zbrale in popravile igro v napadu in obrambi in set dobile s 25:13. V četrtem setu je bila situacija na igrišču podobna. Naša dekleta so večino seta vodila in zmagala s 25:14.

Z rezultatom 3:1 so Braslovčanke dosegle prvo zmago. V naslednjem krogu pa jih čaka večni derbi s Šempetrankami v Šempetru. Seveda računamo na novo zmago.

 

 

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.