KONČANA ŠOLA ODBOJKE 2018

KONČANA ŠOLA ODBOJKE 2018

Kot vsako leto, smo tudi letos v klubu organizirali “Šolo odbojke” za dekleta od 1. do 7. razreda, ki je potekala od petka, 24. avgusta, pa do torka, 28. avgusta.

16 deklet se je v petek popoldne zbralo v športni dvorani v Braslovčah, ki je za nekaj dni postala njihov dom. Dvakrat na dan so, pod vodstvom trenerk Janje Selič, Silve Mihevc in Taje Steblovnik, pridno trenirala in zvečer utrujena zaspala.

Na treningih so starejše odbojkarice ponovile osnove odbojke in utrjevale že osvojeno znanje. Mlajšim pa je bil izziv učiti se odbojev in pravil odbojkarske igre.

Med treningi pa so dekleta krepila prijateljske vezi in se zabavala z raznimi igrami. Ob večerih so si ogledala kakšno risanko, privoščila pa so si tudi palačinke in seveda, kot se za ta čas tudi spodobi, tudi pečeno koruzo. Šola odbojke se je zaključila z zadnjim treningom v torek.

Dekleta s pridobljenim novim odbojkarskim znanjem in novimi izkušnjami, pa se že veselijo pričetka nove sezone in novih izzivov.

Odbojkarice mini odbojke, do 5. razreda, bodo s tekmovanjem pričele v soboto, 24. novembra, mala odbojka, do 7. razreda, pa en teden prej, torej v soboto, 17. novembra.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.