MLADINKE DOŽIVELE PRVI PORAZ V ŠEMPETRU

MLADINKE DOŽIVELE PRVI PORAZ V ŠEMPETRU

Naše mladinke so v četrtek, 22. aprila, vnaprej odigrale zadnje kolo 1. mladinske lige – vzhod. Na gostovanju v Šempetru, na katerega so se odpravile s samo šestimi igralkami, so prikazale zelo dobro igro in so se do zadnjega upirale favoriziranim domačinkam.

Kot kaže je številčni hendikep Braslovčanke zelo motiviral, njihove nasprotnice pa morda malo zmedel, saj so naša dekleta večji del prvega seta vodila. Šempetranke so jih uspele ujeti in izenačiti šele pri 20. točki. Po vodstvu s 23:22 so Šempetranke uspele nanizati tri zaporedne točke in set rešiti v svojo korist s 23:25.

V drugem setu so Šempetranke zaigrale bolj zbrano, našim dekletom pa se je poznalo, da so v obrambi igrale brez proste igralke, saj se je tu in tam v obrambi pojavilo malce zmede. Kljub temu, da so morale gostiteljicam priznati premoč s 20:25 tudi v drugem setu, lahko našim dekletom čestitamo za dobro igro in borbenost.

V nedeljo Braslovčanke potujejo v Maribor, kjer bodo odigrale še zadnji turnir z ekipama Nove KBM Maribor in ŽOK Ptuj. Ne glede na rezultat so si naše mladinke že priigrale mesto med štirimi ekipami na vzhodu, kar jih vodi na zaključni turnir osmerice.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.