V NOVO LETO Z DVEMA ZMAGAMA

V NOVO LETO Z DVEMA ZMAGAMA

Braslovčanke so v novem letu odigrale dve zaostali tekmi prvega dela sezone. V sredo, 13. januarja, so gostovale v Mozirju in s 3:1 zanesljivo premagala nekoliko okrepljeno ekipo OK Mozirje. Včeraj pa so v svoji dvorani gostile Zrečanke in zabeležile še eno zmago, tokrat s 3:0.

Braslovčanke so odločno začele prvi set in so si hitro priigrale visoko prednost 10:1. Tudi menjave, ki jih je opravil gostujoči trener, Zrečankam niso prinesle preobrata. Braslovčanke so nadaljevale z dobro igro in so do konca seta nasprotnicam prepustile vsega 7 točk.

Drugi set so gostje začele nekoliko bolje. Zaradi nekaj napak, ki so jih napravile domačinke, je bila igra izenačena vse do rezultata 11:11. Potem pa je domača ekipa ponovno prevzela pobudo na igrišču in si pri 13:11 priigrala dve točki prednosti. Sledilo je nekaj dobrih servisov in Braslovčanke so prišle do vodstva 19:12. Od tega trenutka dalje gostje niso imele več rešitve za razigrane domačinke, ki so drugi set dobile s 25:15.

V začetku tretjega seta je bil rezultat pri četrti točki še poravnan, nato pa so si Braslovčanke ponovno začele nabirati prednost in so na polovici seta vodile že z 12:5. Tudi po dveh odmorih gostje niso uspele najti boljšega ritma igre. Domačinke so si z učinkovitimi napadi še naprej nabirale prednost in so po rezultatu 19:9 s šestimi zaporednimi točkami na servis Mance Oštir tretji set dobile z rezultatom 25:9.

Že čez tri dni pa se bosta ekipi pomerili v 13. krogu rednega dela na povratni tekmi v Zrečah.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.