STAREJŠE DEKLICE IN ČLANICE USPEŠNO

STAREJŠE DEKLICE IN ČLANICE USPEŠNO

23. 11. 2019

Že dopoldne sta se na gostovanje v Celje in Mežico odpravili prva in druga ekipa starejših deklic.

Prva ekipa je brez težav premagala najprej domačinke iz Celja z rezultatom 25:4 in 25:23, v drugi tekmi pa še ekipo Benedikta s 25:7 in 25:16.

Druga ekipa je bila na gostovanju v Mežici polovično uspešna. V prvi tekmi so se jim starejše deklice iz Slovenj Gradca oddolžile za poraz v Braslovčah. Mladih Braslovčank poraz z 0:2 ni preveč prizadel, saj so v drugi tekmi prikazale boljšo igro in premagale domačinke iz Mežice 25:20 in 25:17.

Popoldne pa so v domači dvorani članice gostile ekipo Benedikta, ki trenutno zaseda 6. mesto na lestvici. Že od začetka tekme je bilo jasno, da Braslovčanke ne bodo imele težjega dela s svojimi nasprotnicami. Z zmago s 3:0 (25:9, 25:15, 25:16) so vknjižile nove tri točke in ostajajo druge na lestvici.

Jutri vabimo vse ljubitelje odbojke v Šempeter, kjer bodo mladinke odigrale četrtfinalni turnir z ekipami Šempeter, Kostmann Slovenj Gradec in Prevalje. V polfinale vodita prvi dve mesti.

Prihodnji teden pa članice odhajajo na gostovanja v Prekmurje k ekipi ŽOK Sobota, ki je še edina v letošnji sezoni brez poraza.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.