ŠEMPETRANKE PREVISOKA OVIRA

ŠEMPETRANKE PREVISOKA OVIRA

16. 11. 2019

V četrtek so naše članice v Šempetru odigrale tekmo osmine finala pokala Slovenije. Po porazu z 0:3 so se Braslovčanke žal morale posloviti od tekmovanja.

Že po nekaj začetnih udarcih Šempetrank je bilo jasno, da bodo naša dekleta težko parirala zelo razpoloženim domačinkam. Do sredine prvega seta so si Šempetranke po servisih Jerneje Lakovšek nabrale že več kot deset točk prednosti. Braslovčanke so sicer prekinile serijo in dosegle nekaj lepih točk, vendar kaj več kot 12 točk jim ni uspelo iztržiti.

Drugi set se je pričel podobno, kot prvi. Po dobrih servisih so Šempetranke povedle s 4:0 in nato skozi celoten set prednost samo še povečevale. Braslovški trener je sicer opravil nekaj menjav, ki pa niso prinesle preobrata. V drugem setu so naša dekleta dosegla še točko manj, kot v prvem.

Tretji set, ki so ga Braslovčake odigrale v precej spremenjeni postavi, se je odvijal podobno kot prva dva. Šempetranke so vseskozi ohranjale visok ritem igre in z učinkovitimi servisi in napadi zmagale še v tretje s 25:7.

Naša dekleta so tako zaključila s tekmovanjem v letošnjem pokalu. Glede na to, kar smo braslovški navijači že videli, znajo dekleta odigrati veliko bolje in predvsem brez treme, ki jih je zagotovo stala boljšega rezultata.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.