ŠE MALA ODBOJKA V FINALU

ŠE MALA ODBOJKA V FINALU

19. maj 2019

Deklicam male odbojke se je včeraj v Šentvidu pri Ljubljani uspelo uvrstiti v finale.

Dekleta so začela zelo dobro in v prvi tekmi zanesljivo premagala ekipo ŽOK Triglav I s 25:15 in 25:9 in se tako uvrstila v tekmo zmagovalcev, kamor so se, po zmagi nad ekipo Formula Formis I, uvstile domačinke iz Šentvida.

V drugi tekmi pa naše deklice nekako niso uspele razviti prave igre. Pa tudi športna sreča očitno ni bila na njihovi strani, saj sta prva in druga ekipa izgubili na razliko. Prva s 23:25, druga pa z 28:30. Kot prvouvrščene so se z dvema zmagama v finale uvrstile igralke ekipe ŽOK Šentvid Tektonik.

V tretji tekmi sta se za drugo mesto na turnirju, in napredovanje v finale, ponovno pomerili ekipi Braslovče in ŽOK Triglav I. Čeprav je dvakrat z isto ekipo malo težje igrati, v tem primeru na srečo ni bilo tako. Braslovčanke so z zanesljivo zmago s 25:8 dobile prvi set. Druga ekipa pa je tudi, v napeti končnici, uspela ohraniti minimalno razliko in zmagati s 26:24.

Braslovčanke so se tako še v mali odbojki uspele uvrstiti v finale, ki bo 1. junija. V finalu bodo, poleg Braslovčank in Ljubljančank igrale še igralke Grosuplja in Nove KBM Branik I.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.