KADETINJE II BODO IGRALE ZA KONČNO 13. MESTO

KADETINJE II BODO IGRALE ZA KONČNO 13. MESTO

15. 4. 2019

V zadnjem krogu A lige vzhod B so naše kadetinje odpotovale v Prevalje.

V prvi tekmi so se pomerile z ekipo Korvolley Kostmann, s katero so v domači dvorani izgubile z 2:1. Tudi tokrat jim na začetku ni kazalo najbolje, saj so prvi set izgubile s 17:25. Po tesni zmagi v drugem setu s 25:23 so si Braslovčanke priborile še odločilni tretji set, v katerem so pokazale, kaj znajo, in zmagale s 15:10.

V drugi tekmi so se še v drugo pomerile s polfinalistkami Šempetrankami in zgubile z 2:0.

Braslovče II so tako v zadnji tekmi na lestvici prehitele Korvolley Kostman in osvojile zelo dobro 4. mesto. V nedeljo, 19. maja, se bodo za končno 13. mesto v državnem prvenstvu pomerile z ekipami ŽOK Sobota, Ankaran Hrvatini in ŽOK Škofja Loka I.

Igralkam in trenerju čestitke za doseženo 4. mesto in veliko uspeha v boju za 13. mesto.

Kadetinje Braslovče I pa so po zadnjem krogu dobile svoje nasprotnice v polfinalu, ki bo na sporedu že v nedeljo 5. maja. Nasprotnice naših deklet bodo Zrečanke, ki so v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini A premagale ekipo ŽOK Sobota. Iz skupine A zahodnega dela so si morda malo nepričakovano, z zmago proti Kamničankam, polfinale zagotovile kadetinje Olimpa Ljubljana. Iz skupine B pa bodo nasprotnice naših kadetinje ŽOK Triglav Kranj.

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.