TUDI MALA ODBOJKA V POLFINALU, ČLANICE Z ZMAGALE V CELJU

TUDI MALA ODBOJKA V POLFINALU, ČLANICE Z ZMAGALE V CELJU

24. 3. 2019

Včeraj so deklice male odbojke odigrale drugi krog finalnega dela in prvi krog repesaža.

Braslovče I so na Prevaljah svoje delo opravile z odliko in se z dvema zanesljivima zmagama uvrstile v polfinale. V prvi tekmi so se Braslovčanke srečale s tradicionalno neugodnimi Formiskami in jih z odlično igro premagale v dveh setih s 25:14 in 25:11. V drugi tekmi je Nova KBM Branik I premagala domačinke s Prevalj prav tako z 2:0. V tekmi zmagovalcev so se tako za prvo mesto pomerile Braslovčanke in Mariborčanke. Prvi set so Braslovčanke tesno zmagale s 25:23, druga ekipa pa je imela nekoliko lažje delo in je zmagala s 25:20. Druga zmaga z 2:0 je pomenila uvrstitev v polfinale in boljše izhodišče na polfinalnem turnirju. Kot druga se je v nadaljnje tekmovanje po veji zmagovalcev uvrstila ekipa Formula Formis I.

Deklice Braslovče II so prvi krog repesaža odigrale v Lendavi. Začele so odlično, saj so s 25:22 in 25:11 premagale OK Ljutomer. V tekmi zmagovalcev so po treh setih žal morale priznati premoč domačinkam iz Lendave in so izgubile z 1:2 (16:25, 25:18, 18:25). V tretji tekmi so se ponovno pomerile z ekipo OK Ljutomer, ki je v tekmi poražencev premagala Korvolley_Kostmann. Kot se je v preteklosti že večkrat izkazalo, je na enem turnirju težko dvakrat igrati z istim nasprotnikom in tudi zmagati. Braslovčanke so, kljub borbeni igri, v drugo žal izgubile proti OK Ljutomer.

Prav tako včeraj so svojo predzadnjo tekmo v prvem delu odigrale članice. V Celju so bile boljše od zadnjeuvrščenih domačink s 3:0. Prihodnjo soboto bodo v domači dvorani gostile ekipo Turbina.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.