KADETINJE I ŽE V POLFINALU

KADETINJE I ŽE V POLFINALU

17. 3. 2019

V četrtem krogu A lige za kadetinje smo v braslovški dvorani videli zelo zanimive dvoboje.

Prvo tekmo je prva ekipa kadetinj odigrala z ekipo KLS Ljubno, druga ekipa pa z ekipo SIP Šempeter. Zmaga prve braslovške ekipe niti v enem trenutku ni bila vprašljiva. Veliko bolj zanimiv dvoboj smo gledali med kadetinjami Braslovče II in Šempetrankami. Tokrat so bile Braslovčanke veliko bolj razpoložene za igro, kot v prejšnjem krogu, in so nasprotnicam povzročale precej več težav, kot pa kaže rezultat. Prvi set so izgubile z 11: 25, drugega pa z 21:25.

V drugi tekmi smo ponovno videli veliki derbi med Braslovčankami in Šempetrankami, ki je postregel z veliko lepimi napadi in borbeno igro v obrambi na obeh straneh. Žal pa je dober vtis s tekme sem in tja pokvarila kakšna nespretna sodniška odločitev, ki je povzročila kar nekaj slabe volje tako pri igralkah, kot med gledalci. Kljub vsemu so bile Braslovče I malenkost boljše nasprotnice in so si z zmago z 2:0 že pred koncem tekmovanja zagotovile uvrstitev v polfinale kadetskega prvenstva. V kolikor bodo čez dva tedna svojo nalogo opravile tako, kot znajo, bodo osvojile prvo mesto v skupini. Kadetinje Braslovče II so v drugi tekmi premagale KLS Ljubno z 2:0.

Peti krog tekmovanja se bo odigral v nedeljo, 31. marca, ponovno v braslovški dvorani. Videli bomo dvoboje Braslovče II : Korvolley Kostmann, Braslovče II : Braslovče I in Braslovče I : Korvolley Kostmann.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.