MALA I BREZ TEŽAV V DRUGEM KROGU, MALA II V REPESAŽ

MALA I BREZ TEŽAV V DRUGEM KROGU, MALA II V REPESAŽ

17. 3. 2019

Prvi krog finalnega dela male odbojke sta obe braslovški ekipi odigrali v Slovenj Gradcu.

Že v prvi tekmi smo videli braslovški dvoboj, v katerem so deklice Braslovče I pričakovano in brez težav zmagale ekipo Braslovče II s 25:5 in 25:15. Koroški dvoboj, na drugi strani, pa so z 2:0 dobile Prevaljčanke.

V tekmi zmagovalcev so bile Braslovčanke mnogo boljše nasprotnice od Korošic in so se zmago s 25:16 in 25:10 zanesljivo uvrstile v drugi krog tekmovanja. V tekmi poražencev so Braslovče II prikazale zelo dobro igro in premagale Korvolley Kostmann prav tako z 2:0. Prvi set se je končal na razliko 26:24, drugi pa s 25:20.

V odločilni tekmi za drugo mesto na turnirju in neposredno uvrstitev v drugi krog so se Braslovče II pomerile s Prevaljčankami. Naša dekleta so ponovno odigrala zelo dobro, predvsem v obrambi. Kljub vsemu pa so se zmage ob koncu veselile Prevaljčanke. Braslovčanke bodo tekmovanje nadaljevale v repesažu.

Tekmovanje v mali odbojki se nadaljuje že prihodnjo soboto, 23. marca. Nasprotnice prve braslovške ekipe bodo, poleg Prevaljčank, še dve mariborski ekipi. Formula Formis I in Nova KBM Branik I. Nasprotnice druge ekipe v repesažu pa bodo, poleg ekipa Korvolley Kostmann, še ekipa OK Ljutomer in Murania Lendava.

 

 

 

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.