MINIKE V ČETRTFINALU, ČLANICE TESNO S FORMISOM

MINIKE V ČETRTFINALU, ČLANICE TESNO S FORMISOM

9. 3. 2019

Po več kot enomesečnem premoru se je nadaljevalo državno prvenstvo v mini odboji. Naše deklice so na svoj drugi turnir odpotovale v Ljutomer.

V prvi tekmi so bile njihove nasprotnice deklice iz Zreč. Že rezultat prvega seta, ki so ga Braslovčanke dobile s 25:13, je nakazal, da si lahko obetamo zmago in napredovanje v naslednji krog tekmovanja. Tudi v drugem in tretjem setu je bilo razmerje moči na igrišču podobno. Braslovčanke so bile za Čebelice Zreče premočne nasprotnice in so se, po zmagah s 25:15 v drugem in 25:7 v tretjem setu, zasluženo veselile skupne zmage s 3:0.

Podobno je bilo tudi na drugi tekmi proti OK Ljutomer. V tej tekmi je nekaj več dela imela le druga ekipa v drugem setu, ki je nasprotnicam oddala 22 točk. Prvi in tretji set pa sta se končala s 25:7 in  25:4 v korist Braslovčank.

Popoldne pa so se v 15. krogu na gostovanje v Hoče k ekipi Formis II podale članice. Prvič v letošnji sezoni so prišle v situacijo, da so morale loviti zaostanek z 0:2 v setih. Prvi in drugi set so Braslovčanke izgubile na razliko s 23:25 in 23:25. V tretjem setu pa se jim je le uspelo zbrati in z nekoliko boljšo igro zmagati s 25:19. V nadaljevanju je našim dekletom nekako uspelo postaviti stvari na svoje mesto in tekmo rešiti v svojo korist. Četrti set so zmagala s 25:13 in zadnjega, skrajšanega, s 25:9.

Do konca rednega dela sezone članice čakajo še tri tekme. Minike pa bodo konec meseca odigrale četrtfinale.

 

Copyright © 2018 Etrust d.o.o. Vse pravice pridržane.